Belaan ku

Monday, February 7, 2011

Penggila beg masuk pertandingan

Bukan nak menang sorang,nak ajak awak-awak yang ade blog join samer.Meh kita celen kate orang kampung!!

I'm not a fashionita.But,i like to be fashionita..paham tak ayat inggeris tu?Apepun,lets godeh-godeh pertandingan ape yang saye maksudkan..

Nak menang beg mahal?Kalau menang leh la bergaya sakan ala-ala Cindy Crawford kat bandar JB ni..hehe

Well,how to enter?Senang je..first-first klik kat sini ye...reebonz ..

Pastu,korang try to find caption yang ada perkataan "Reebonz Spring Clean Blogger Contest"..tekan and follow la ape yang diorg bagitau.korang akan jumpe gambar-gambar seperti kat bawah ni..

beg-beg yang u oll kena pilih

kalau tak nampak dengan clear,sila sila la bersila depan lappy and  search web Reebonz.




Haaa....lepas korang dah pilih beg mana yang korang berkenan,so korang kena la deco ala-ala designer.Korang ciptakan satu situasi yang ngam-ho ngan kehendak Reebonz which is Spring Look.Buat la sehabis baik untuk menang dan mengalahkan saye!!Awww...hehe

Untuk info lanjut,sila klik link yang saye dah siap sediakan untuk korang.Baikkah saye?

Ok..now saye nak deco..diam semua..saye memerlukan situasi yang tenang dan aman.................


Saye pilih Tods...suci kan?(mengidam dah lama..................)

Bagi saye mase nak memPICASA kan diri kejap....


R


E


E


B


O


N

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!
Well.hope kakak-kakak and abang-abang juri suka...



Gaya Pertama:Not bad kan?




Gaya ke-2:Lebih girly merly..


No comments:

Post a Comment