Belaan ku

Wednesday, March 30, 2011

xtvt

sesekali bersantai bersama adik,anak and mak memang menyeronokkan.
Even tak shopping sakan cuma beli pewangi umah dan baju sepasang,seronoknye tak terkata.
Lagi-lagi dapat makan kat Sedap Corner,pakar memasak mee ladna terbaek setakat nih!

Mak yang tak suka hidangan mee pon terkesima~katanye nak makan lagi pasni.Wah~

Antara agenda kami.

Temankan AZI pilih kasut keje

Temankan AZI beli sun glass (mentang-mentang baru gaji)

buat bising kat kedai orang

bergambar kat kedai kasut ibaratkan studio

amik pic kasut baru AZI
Banyak lagi agenda lain,tapi sebab terlalu exited,lupe nak posing.

Then esoknya kena attend Mesyuarat Agung Sek Keb Bandar Putra.Sekolah Haiqal.
Haiqal kena perform untuk segmen persembahan pentas.
Perfomance dia sangat cute.Lagu yang diorang persembahkan ialah lagu "The Lion Sleeps Tonight"

Haiqal jadi itik,itik ade misai ke?

masih bermisai

misai mu mengurai

mak dan cucu-cucunya

me and them

Lega dapat buat aktiviti bersama keluarga.
Hati rasa nyaman bah....

2 comments:

  1. sapa la yang p lukihkan misai haiqal tu ye...ITIK bermisai...1st time tengok

    ReplyDelete
  2. wah..best la jlan2 dgan fmily

    ReplyDelete